Vespa motorscooters verkoop, inkoop en reparatie: Pels Motoren

Vespa motorscooters

Vespa is een merknaam die gevoerd wordt door Piaggio. Na de Tweede Wereldoorlog mocht Piaggio geen (oorlogs)vliegtuigen meer bouwen en daarom legde het bedrijf zich toe op de productie van scooters. Bij de eerste modellen werden veel vliegtuigonderdelen gebruikt, het voorwiel was bijvoorbeeld het neuswiel van een vliegtuig en de startmotoren voor de vliegtuigen werden aangepast aan hun nieuwe functie. De scooter maakte een zoemend geluid en had een slanke ‘taille’, daarom werd hij Vespa – wat wesp betekent in het Italiaans – genoemd. De Vespa werd mateloos populair en groeide uit tot een merknaam.

 

Pels Motoren

Het RDW-erkende scooterbedrijf Pels is BOVAG lid en dealer van alle scootermerken. Zoekt u een speciaal model dat wij niet op onze website of in onze showroom hebben staan, dan kunnen we die altijd voor u bestellen. Pels Motoren heeft een twee verdiepingen tellende showroom met gebruikte en nieuwe modellen, waaronder Vespa motorscooters. U krijgt drie maanden garantie op de gebruikte scooters, die helemaal zijn nagekeken en waar nodig gerepareerd in onze eigen werkplaats. Voor onderhoud, schadeherstel en alle overige reparaties kunt u bij Pels terecht voor elk merk (motor)scooter, ook als deze niet bij ons is gekocht. Wij hebben twee leenscooters die u – mits niet uitgeleend – van ons mag gebruiken zolang wij aan uw scooter sleutelen. Tevens biedt Pels Motoren een ophaalservice voor het geval u met pech komt te staan. Indien mogelijk nemen wij in een dergelijk geval een leenscooter voor u mee zodat u weer verder kunt.

 

Daarom Pels Motoren

  • Pels verkoopt alle merken;
  • Is RDW-erkend;
  • Voor nieuwe en gebruikte (motor)scooters;
  • Tevens reparatie en onderhoud;
  • Altijd 20 – 30 gebruikte modellen op voorraad;
  • Uitstekende service.

 

De motorscooters van Vespa

Er bestaan verschillende modellen van de Vespa motorscooters, bijna allemaal met een retro uitstraling. De belangrijkste modellen zijn de Vespa Sprint en de Vespa Primavera, beide met een cilinderinhoud van 125 cc. De Vespa GTS heeft een cilinderhoud van 300 cc en is daarmee het meest geschikt voor het rijden op snelwegen. Met een 125 cc motorscooter kunt u rond de 95 km/uur rijden, de 300 cc kan tot zo’n 40 kilometer per uur sneller. Voor het rijden op een motorscooter dient u te beschikken over een motorrijbewijs. De Vespa 946 en de Vespa LX hebben een meer tijdloze uitstraling, ook deze modellen motorscooters hebben een 125 cc cilinderinhoud. De 125 cc motorscooters zijn mede door hun wendbaarheid zeer geschikt voor het stadsverkeer en het rijden op de gewone autowegen.

 

Pels Motoren De Meern

Pels Motoren is centraal gelegen in Nederland, namelijk in De Meern, Utrecht. U bent bij ons van harte welkom voor meer informatie over de verschillende motorscooters en het maken van een proefrit. Wij zijn van mening dat u alleen op die manier een weloverwogen keuze kunt maken voor een Vespa motorscooter of wellicht een ander merk.

Follow us on instagram