SYM motorscooters koopt u bij Pels Motoren, De Meern

SYM motorscooters

Sanyang Motor is een Taiwanese producent van scooters, motoren, ATV’s en pick-ups, opgericht in 1954. SYM is sinds 2004 de merknaam van het bedrijf, dat naast dit eigen merk van scooters en motoren ook Hyundai auto’s in licentie produceert. De SYM scooters hebben een cilinderinhoud van 50 cc. Deze mag u zonder motorrijbewijs besturen, een bromfietsrijbewijs of autorijbewijs volstaat. De SYM motorscooters hebben een cilinderinhoud van 125, 300, 400 of 600 cc. Deze motorscooters vallen voor de wet onder de motoren en u hebt dan ook een motorrijbewijs nodig voor het besturen ervan.

 

Pels Motoren

Pels Motoren is een door de RDW erkend scooterbedrijf en officieel dealer van SYM motorscooters. Tevens zijn wij lid van de brancheorganisatie BOVAG. Pels Motoren verkoopt nieuwe en gebruikte modellen van SYM, maar ook van alle andere scootermerken. Alle gebruikte modellen zijn helemaal door ons nagekeken en waar nodig, hersteld. U krijgt drie maanden garantie op de gebruikte modellen, voor de nieuwe modellen geldt de fabrieksgarantie. Wij hebben een eigen werkplaats voor onderhoud, reparatie en schadeherstel en zijn bekend met alle merken scooters en motorscooters. Ook als u uw scooter niet bij ons hebt gekocht, bent u natuurlijk van harte welkom. Wij hebben twee leenscooters beschikbaar. Bij het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie reserveren wij desgewenst een leenscooter voor u.

 

Daarom kiest u voor een SYM scooter van Pels

  • RDW-erkend BOVAG-lid;
  • Deskundig en eerlijk advies;
  • Prima service;
  • Gebruikte en nieuwe scooters;
  • Eigen werkplaats;
  • Verkoop, onderhoud en reparatie.

 

De motorscooters van SYM

Er bestaan diverse modellen SYM motorscooters, zowel in de lichtere klasse als de zware klasse en in een sportieve, snelle of uitgesproken retro stijl. Tot de lichtere klasse behoren onder andere de SYM Mio (100 cc), de SYM Fiddle II en III (125 cc) en de SYM Allo, Joyride, Symphony en Orbit, ook alle met een cilinderinhoud van 125 cc. Met deze scooters kunt u ongeveer 95 km/uur halen en ze zijn dan ook het meest geschikt voor het rijden in de stad en op provinciale wegen. Met de zwaardere modellen, zoals de JoyMax (300 cc), GTS (300 cc), CruiSym (300 cc) of MaxSym (400 en 600 cc) kunt u uitstekend meekomen op de snelwegen. Wij hebben niet alle SYM motorscooters op voorraad, maar kunnen het model van uw voorkeur wel voor u bestellen.

 

Welkom in De Meern

Of u nu uw scooter in onderhoud wilt geven, een reparatie wilt laten uitvoeren of een nieuwe of gebruikte (motor)scooter wilt aanschaffen, u bent altijd welkom bij Pels Motoren in het centraal gelegen De Meern in Utrecht. Wij hebben altijd zo’n 20 tot 30 gebruikte modellen staan en even zoveel nieuwe. Een proefrit maken is ook altijd mogelijk

Op die manier bent u het beste in staat te beoordelen welke van de SYM motorscooters – of van een ander merk – het beste bij u past.

Follow us on instagram