Gebruikte motorscooters met 3 maanden garantie: Pels Motoren

Gebruikte motorscooters kopen

Of het nu gaat om het kopen van een tweedehands auto, een refurbished iPhone of een gebruikte motorscooter, de meeste mensen zullen bij al deze zaken het liefst kiezen voor een officieel verkooppunt. Weten dat de verkopende partij eerlijk is, een goede naam heeft én garantie biedt, zijn daarbij de belangrijkste argumenten. Ook wil een potentiële koper meestal graag weten wat de geschiedenis is van bijvoorbeeld de betreffende motorscooter, is die misschien bij een ongeluk betrokken geweest? Is hij altijd goed onderhouden? Hoe is hij ingereden? Het gaat dan om dingen die lang niet altijd van de buitenkant te zien zijn, zeker niet voor een leek. Bij al deze zaken is vertrouwen het sleutelwoord.

 

Pels Motoren, het vertrouwen waard

Voor Pels Motoren is het bieden van vertrouwen misschien nog wel belangrijker dan voor de klant. Hoe zouden wij anders zaken kunnen doen? Als u de klantbeoordelingen leest, zult u zien dat wij een goede reputatie hebben opgebouwd. Een reputatie die wij voor geen goud willen verliezen. Fouten kunnen altijd en overal gemaakt worden, maar daar mag de klant nooit de dupe van worden. Wij checken en dubbelchecken elke scooter die wij binnenkrijgen. Als wij de geschiedenis van een scooter niet kennen, proberen wij hem te achterhalen. We verrichten eventuele reparaties en vervangen bepaalde onderdelen als daar aanleiding toe is. Alleen zo kunnen wij voor de volle 100% achter de drie maanden garantie staan die wij op alle gebruikte motorscooters geven.

 

Waarom een gebruikte motorscooter van Pels

  • 100% betrouwbaar;
  • Eerlijk advies en eerlijke prijzen;
  • Jarenlang ervaring en een goede naam;
  • Volledig nagekeken en rijklaar gemaakt;
  • Drie maanden garantie op elke gebruikte scooter;
  • Altijd keuze uit 20 – 30 modellen;
  • Accessoires en onderdelen voor elke scooter.

 

Accessoires en onderdelen

Pels Motoren heeft de accessoires om de gebruikte motorscooter van uw keuze helemaal naar uw wensen te personaliseren. Van spiegels tot sloten en van telefoonhouders tot topkoffers. Sommige accessoires verfraaien de motorscooter, andere verhogen bijvoorbeeld het comfort, de veiligheid of het gebruiksgemak. Er zijn accessoires die horen bij een bepaald merk, andere zijn universeel. Wij laten u graag de mogelijkheden zien om de motorscooter helemaal af te stemmen op uw gebruikswensen. Naast de accessoires hebben we onderdelen – of kunnen deze bestellen – voor alle merken die wij verkopen.

 

Veel plezier met uw nieuwe (gebruikte) motorscooter

Dat is wat Pels Motoren u van harte wil toewensen. Daarom zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat u voldoende wordt geïnformeerd over de verschillende modellen, wij hebben er tenslotte altijd 20 tot 30 staan waar u uit kunt kiezen. Een proefrit hoort erbij, dat is bij een gebruikte motorscooter wellicht nog belangrijker dan bij een nieuwe. U wilt tenslotte zelf ervaren hoe hij rijdt!!

Follow us on instagram