Piaggio motorscooters nieuw en gebruikt: Pels Motoren

Piaggio motorscooters

Piaggio werd in 1884 in het Italiaanse Genua opgericht door Rinaldo Piaggio, die toen twintig jaar oud was. Het veelzijdige bedrijf heeft in de loop der tijd onder andere auto’s, zaagmachines, motorboten, vliegtuigen en treinstellen geproduceerd. Vlak na de WO II werd de eerste scooter gebouwd die vanwege zijn zoemende geluid en de slanke taille Vespa – wesp – werd genoemd. Later verscheen er ook nog een bij – Ape in het Italiaans –, een driewielige bestelauto. Tegenwoordig vallen er meerdere Europese merken onder het concern. Piaggio is op dit moment de belangrijkste scooterproducent en een van de belangrijkste motorfietsfabrikanten.

 

Pels Motoren

Pels Motoren is een door de RDW erkend scooterbedrijf en lid van BOVAG. Wij verkopen alle merken scooters en motorscooters en u vindt bij ons een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte modellen Piaggio motorscooters. Ziet u het model dat u graag zou willen hebben er niet tussen staan, dan bestellen we die natuurlijk graag voor u. In onze showroom op de begane grond vindt u zo’n twintig tot dertig gebruikte scooters, op de eerste verdieping staan de nieuwe. De gebruikte scooters zijn geheel nagekeken en hebben een onderhoudsbeurt gehad. U krijgt er drie maanden garantie op. Voor de nieuwe modellen geldt de fabrieksgarantie. Naast inruil en verkoop verzorgen wij ook het onderhoud en de eventuele reparaties aan uw scooter. En als u met pech langs de weg komt te staan, komen wij de scooter halen, eventueel met leenscooter waarmee u verder kunt rijden.

 

Waarom Pels Motoren

  • Ruim assortiment;
  • RDW erkend;
  • Nieuwe en gebruikte scooters en motoren;
  • Ook voor reparatie en onderhoud;
  • Dealer van alle merken;
  • Uitstekende service.

 

De motorscooters van Piaggio

De Piaggio motorscooters hebben een cilinderinhoud van 125, 300, 350 of 500 cc. Om op een motorscooter te mogen rijden, hebt u een motorrijbewijs nodig. De enige uitzondering daarop is de Piaggio MP3, een driewielige motorscooter, waarvoor een autorijbewijs nodig is. Met een 125 cc cilinderinhoud ligt de maximumsnelheid rond de 95 km per uur. Deze motorscooters zijn ideaal voor het stadsverkeer en het rijden op wegen waar maximaal 100 gereden mag worden. De Piaggio Vespa Primavera en Vespa Sprint zijn beide retro modellen in deze klasse, de Fly is een sportief ogend model. Een motorscooter met een 300, 350 of 500 cc cilinder is ideaal voor de snelweg, de maximaal haalbare snelheid ligt rond de 150 km/uur. Het retromodel GTS is een voorbeeld uit deze klasse, net als de forse X10. Die laatste is door het grote zadel ook zeer geschikt om met z’n tweeën mee te toeren.

 

Pels Motoren nodigt u uit

Een motorscooter moet ‘passen’, of dat nu gaat om een Piaggio motorscooter of een motorscooter van een ander merk. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom. Daar vertellen wij alles wat u weten wilt over de verschillende modellen. En wilt u een proefrit maken? Ook dat is geen probleem, zo kunt u een weloverwogen keuze voor een van de Piaggio motorscooters maken.

Follow us on instagram