Kymco motorscooter kopen? Pels Motoren, De Meern, Utrecht

Kymco motorscooters

Kymco – Kwang Yang Motor Co – is een Taiwanees bedrijf dat scooters, quads en motorfietsen produceert. Het bedrijf werd in 1963 opgericht en maakte in eerste instantie onderdelen voor Honda. Later werden ook complete scooters gemaakt, vanaf 1990 onder de merknaam Kymco. Kymco is inmiddels de grootste scooterfabrikant van Taiwan. Pels Motoren is officieel dealer van Kymco motorscooters en scooters. Het verschil tussen scooters en motorscooters zit hem in de cilinderinhoud. Tot en met 50 cc is een brom- of snorscooter, alles daarboven valt onder de motorscooters. Hiermee mag u op de snelweg en u hebt voor het besturen van de motorscooters dan ook een motorrijbewijs nodig.

 

Pels Motoren, De Meern

Pels Motoren is gevestigd in De Meern, Utrecht. Ons bedrijf is RDW-erkend, wij zijn lid van BOVAG en officieel dealer van Kymco. Naast Kymco motorscooters verkopen wij alle andere scooter– en motormerken zoals Piaggio, Vespa, Yamaha en Peugeot. In onze eigen werkplaats plegen wij onderhoud e n reparaties aan motoren en scooters, ook als ze niet bij ons zijn gekocht. Tevens kunt u voor schadeherstel bij ons terecht. Pels Motoren wordt door de klanten over de volle breedte gewaardeerd, van advies tot koop en van onderhoud tot service. Tot die service behoort onder andere de leenscooter die wij – mits beschikbaar – u geven als u met pech langs de weg staat of voor een onderhoudsbeurt komt.

 

Waarom u voor uw Kymco naar Pels Motoren gaat

  • Deskundig advies;
  • Uitstekende service;
  • Ruime voorraad gebruikte en nieuwe scooters;
  • Eigen werkplaats;
  • RDW-erkend BOVAG-lid.

De modellen motorscooters van Kymco

Kymco motorscooters zijn er in verschillende modellen, van de retro Like tot de flitsende Xciting. Tot de lichtere motorscooters – met een inhoud van 125 of 150 cc – behoren de Agility, de Like en de People One. De New Downtown is er zowel in een 125 cc als in een 350 cc uitvoering. De lichtere scooters zijn prettig in en rond de bebouwde kom, de maximale snelheid ligt rond de 95 km/uur. Rijdt u regelmatig op de snelwegen, dan zijn de zwaardere motorscooters van Kymco – zoals de Xciting 400i ABS of de X-Town 300i ABS – een uitstekende optie. Pels Motoren heeft regelmatig gebruikte modellen van Kymco in het aanbod en natuurlijk ook de nieuwe modellen. Ziet u het model van uw voorkeur niet op onze site, neem dan contact op, we kunnen hem altijd voor u bestellen.

 

Kom bij ons langs in De Meern

Om u beter te kunnen oriënteren op uw aankoop of om uw (motor)scooter bij ons in reparatie of onderhoud te geven, bent u van harte welkom bij ons in De Meern, Utrecht. U kunt rustig rondkijken bij ons royale aanbod aan gebruikte en nieuwe modellen of informatie inwinnen in de eigen werkplaats. Ook een proefrit maken is mogelijk. Zo kunt u het beste beoordelen welke model van de Kymco motorscooters – of een ander merk – bij u past.

Follow us on instagram